imaginational

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Sara - 9 mars 2011 23:27

 

Dagen har varit rätt trist.

Fick ett mess av Anders imorse med frågan om jag ville mysa ikväll. Well, detta har slutat i att Anders nu sover och här sitter jag.

Tidigare idag har jag väl mest suttit hemma, tittat på Glee och så. Att ha sportlov är ganska tråkigt när man inte vintersportar. För jag tänker inte åka skridskor alldeles själv.. Och skidor är inte min grej helt enkelt. Anyhows... Imorgon ska jag faktiskt idrotta, jag och lillebror ska ner på gymmet en stund. Har inte varit ner dit på 2 ½ vecka nu, skämms på mig. Menmen, efter gymrundan ska vi på Röda Korset och kika på kläder sen ska vi handla åt mamma så vi kan göra pannkaka innan folket ska på bandy och jag blir ensam hemma igen. Man kanske tycker att jag borde följa med, jag menar det är sista semifinalen vi behöver spela innan vi har gått till SM-final för andra året i rad, men jag är inte nå intresserad.  Jag gick på två matcher den här säsongen men jag tröttnade. Så jag stannar hemma istället. Kollar på film kanske? Om någon vill komma och umgås med mig är jag definitivt öppen för förslag!

Wellwells. Jag försöker komma på något att göra nu tills jag blir tillräckligt trött för att sova. Spela lite TS3 kanske? Låter som en bra plan.

Ha det gott


P&K

Sunnie

Ovido - Quiz & Flashcards